Corona update 13 oktober

Tijdens de persconferentie op 13 oktober werden er weer aangescherpte corona maatregelen verkondigd. De maatregelen gelden in elk geval voor de komende 4 weken en worden over 2 weken geëvalueerd. 

Dans en Sport is gelukkig nog steeds toegestaan. Wel geldt er een maximum per zelfstandige binnenruimte. Voor onze dans- en sportlessen, van 18 jaar en ouder, komt dat neer op maximaal 12 personen + de instructeur. 

Voor alle leden geldt dat je aangemeld staat voor de opgegeven les en is afmelden verplicht als je niet aanwezig kan zijn. Ook voor de strippenkaarthouders. 

Thee/Koffie drinken na de sportles is niet meer toegestaan. 

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een advies een mondkapje te dragen in de hal. Bij het beoefenen van dans of sport wordt het dragen van een mondkapje afgeraden. 

Sommige sportlessen zijn ook via Zoom te volgen, we zijn nog in overleg om meerdere sportlessen via Zoom aan te bieden, hierover later meer.

 

De volgende regels blijven voor het brengen en halen nog steeds gelden:

– Ouders mogen het pand niet betreden.

– Zet je kind af bij het hek en vertrek direct zodra je kind binnen is.

– Breng de kinderen zo veel mogelijk omgekleed naar de studio zodat ze zelf alleen hun jas en schoenen uit hoeven te doen. De docenten helpen uiteraard waar het nodig is.

– Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang of afloop van de les naar de studio.

– Wacht bij het ophalen buiten het hek en graag op 1,5 m afstand van de andere ouders. Wij houden de kinderen in het pand totdat de ouder/verzorger er is.

– Vertrek direct na afloop.

 

We willen iedereen erop wijzen om zich te houden aan de basisregels: Blijf thuis bij verkoudheid of andere klachten, was en desinfecteer je handen voor de les en houd ten alle tijden 1,5m afstand van elkaar.

 

Sporten is gezond, dus dat moeten we lekker blijven doen.

 

Liefs

Team Sundance